tisdag 14 juni 2011

Ligg dig snygg!

Helt fantastiskt att det funkar. Läste som jag sa igår en artikel omet! Blev lycklig!Inte för Elle är min tidning för fem öre så råkade jag köpa ett bra nummer denna gång.
Läger några citat.
"Sex är en källa till både inre och yttre välbefinnande - rena hälso - och skönhetskuren"

"Man får en dusch av välbefinnande hormonet oxytocin som utsöndras vid fysisk beröring och det gör dig lugn och rofylld. Rent medicinsk lindrar oxytocinet smärta,sänker stresshormoner och blodtrycket.
Beröring är beroendeframkallande och livsviktigt."

"När du har sex,och skärskilt  under förspelet fylls dina oxytocindepåer och har du regelbundet sex när ni ömsint rör varandra är du fulltankad med detta välgörande hormon som dessutom ger dig bättre motsåndskraft mot infektioner."

" Sex är träning!du använder dig av massor av muskler utan att du ens tänker på det eftersom dina sinnen är fokuserade på lust och tillfredsställelse."

"Är du aktiv när du älskar får du både konditionsträning, förhöjd puls och muskelträning på köpet.För tjejer är det oftast rumpan,magen och låren som får sig en utmaning. Har du sex 3 gånger i veckan motsvara det under ett år ett maratonlopp -utan skor;)"

"När du älskar stiger pulsen och blodcirkulationen. Blodflödet förbättrar hudens kapillärer, kroppens tunnaste blodkärl, och det ger en " skimrande"hy."

" Sex får dig att känna dig vackrare,sexigare,åtråvärd och värdefull ökar din självkänsla."

"Endorfinerna flödar och detta är ju kroppens lyckopiller"

Ja shit vad har vi lärt oss idag klassen? SEX IS THE SHIT! 
Blir såklart lätt glad av detta sjukt nice! Mer sex åt folket! 
Ska bara kirra någon att ligga med också men det ska nog inte vara så svårt.

And some other stuff.
Give me this.

Inga kommentarer: